ErgoFysio: van top tot teen

ErgoFysio is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van fysiotherapie en Dry Needling. U kunt hier terecht met fysieke klachten of vragen. ErgoFysio biedt zorg op maat en wil de beste behandeling voor de klant. Behandelingen worden vergoed conform de verzekeringsvoorwaarden.

Het bedrijf heeft een brede ervaring en beschikt over verschillende specialisaties, waaronder sportblessures, handproblematiek, nek-, schouder- en armklachten, reumatische aandoeningen, psychosomatische- , stress- en/of (hoofd) pijnklachten.

De fysiotherapeutische benadering die ErgoFysio levert is voor iedereen, zonder verwijsbrief van de arts, toegankelijk. Het afstemmen van belasting en belastbaarheid staat binnen de behandeling centraal. De mens wordt als één geheel gezien, lichaam en geest zijn niet los van elkaar te zien. Daarnaast zorgt een multidisciplinaire kijk en benadering voor een open en vaak nieuw perspectief.

ErgoFysio wil de beste behandeling en snelste oplossing voor de klant.

Aanvullende informatie:
Voor vragen en voor het wijzigen van afspraken kunt u contact op nemen met Wilfred Faber, bij voorkeur ’s morgens van 09.30 tot 10.00 of van 18.00 tot 18.30 uur.
Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. (U kunt eventueel inspreken op de voicemail, ook in het weekend.)
Ik adviseer u om een handdoek mee te nemen.
Uw fysiotherapeut houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren een registratie bij van uw medische en persoonlijke gegevens. Op deze registratie is de Wet op de Persoonsgegevens van toepassing en daarmee uw privacy geregeld.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga